Tuotteet Jakoseinät NS-10 Kangas-/verkkoseinä

NS-10 Kangas-/verkkoseinä

Kuvaus

Pedeluxin NS-10 Kangas-/verkkoseinä on suurten tilojen kuten esim. liikunta- ja monitoimihallien sekä juhlasalien jakamiseen tarkoitettu ylösnouseva seinä. Seinät sovitetaan tarpeen mukaan kuhunkin kohteeseen ja käyttötarkoitukseen.

Nostokoneisto

NS-10 Kangas-/verkkoseinä on valmistettu moottorisoidulla nostomekanismilla. Nostomekanismissa on valta-akseli koko seinän pituudelta. Valta-akseli on aina varustettu laakerilla, nostonauhoilla nauhakeloineen, sähkömoottorilla rajakatkaisijoineen sekä avainkytkimellä ellei toisin vaadita. Valta–akseli on aina varustettu myös keskipakojarulla, joka estää seinän syöksymisestä mottorivaurion sattuessa.

Pintamateriaali

NS-10 Kangas-/verkkoseinä koostuu käyttökohteesta, tarkoituksesta ja asiakkaan toiveesta riippuen verkko-osasta ja näköesteenä toimivasta kangasosasta tai pelkästä verkosta. Jakoseinät varustetaan vaakajäykisteputkilla jotka ovat noin 650-1300 mm välein.

Kankaana käytetään Scanplanin polyesteri PVC:tä, jonka paino on 700 g/m² tai Sattlerin puuvillakangasta, jonka paino on 680 g/m².

Verkkona käytetään suorasilmistä, solmittua polyamidia, jonka lankavahvuus on 240/60 dTex ja silmäkoko on 40 mm x 40 mm. Saatavana on myös solmittu polyamidiverkko 22 x 22 mm:n silmäkokolla.

Asennus

Jakoseinät asennetaan kattorakenteisiin. Asennuksen suorittaa Pedelux tai Pedeluxin valtuuttama edustaja.

 

RT-kortti ja tuotekortti löytyy esitteet kohdasta.

Kysy tuotteesta