Tuotteet Screenkaihdin Kattoscreenverhot
Kattoscreenverhot

Kattoscreenverhot

Pedeluxin kattoscreenverhot tekevät lasikatollisista tiloista erittäin miellyttäviä. Ne auttavat pitämään lämmön ulkona ja sisäilman sopivana. Tilat joissa on isot kattoikkunat lämpenevät nopeasti ja aurinko häikäisee. Kattoscreeneillä tilan lämpötilaa ja valoa voidaan hallita ja pitää mukavalla tasolla, vaikka ulkona olisi hellepäivä.

Kattoscreenverhovalikoimamme jakautuu kahteen eri ryhmään, rullautuviin ja laskostuviin. Rullautuvat kattoscreenverhot ovat ympärikoteloituja ja ne sopivat pienepien kattoikkunoiden kaihtimiksi. Laskostuvat kattoscreenverhot ovat isojen lasipintojen screenverho ja yhdellä verholla on mahdollista peittää erittäin isoja kattoikkunoita.

Rullautuvat kattoscreenverhot toimivat kampikäytöllä tai moottorilla ja toisessa päässä on aina jousi joka vetää kankaan koteloon kun verho avataan. Jos kattoikkunan kaltevuus on riittävä, voidaan jousikotelo jättää pois ja screenkaihdin tulee alas omalla painollaan.

Laskostuvat kattoscreenverhot valmistetaan aina moottorikäyttöisinä.

Moottoroituja kattoscreenverhoja ohjataan kaukosäätimellä, painettavalla kytkimellä tai impulssikytkimellä. Liittämällä moottoroituihin kattoscreenverhoihin esim. aurinkoautomatiikan tai lämpöanturin, on screenkaihdin aina oikeassa asennossa.

Kangasmallistomme on laaja, siitä löytyy screenkankaita eri materiaaleista, väreistä ja tiheyksistä, valikoima löytyy tästä.

Kattoverhojen kuvagalleriaan tästä.

Alla lisätietoja eri malleista ja niiden ominaisuuksista.