ZipScreen
Ulkopuolinen aurinkosuoja
Zipscreen 100S RAL
Zipscreen nakyma sisalta
ZipScreen
Ulkopuolinen aurinkosuoja
Zipscreen 100S RAL
Zipscreen nakyma sisalta

ZipScreen

Pedelux Zipscreen on erinomainen aurinkosuoja jolla lämpö pysäytetään ulkopuolelle, mutta maisemat jäävät näkyviin. Kun ulkona on valoisampaa kuin sisällä, reijitetyn screenkankaan ansiosta, sisältä näkee ulos, mutta ulkoa ei näe sisälle.

Zipscreen on kestävä tuote, joka kestää tuulta jopa 20 m/s. Kankaaseen on hitsattu puolikas vetoketju, joka liikku ohjauskiskon sisällä olevassa muoviprofiilissa josta se ei pääse pois.

Pelkistetyt sirot profiilit integroidaan vaivattomasti rakennukseen kuin rakennukseen oli kyseessä sitten omakotitalo, toimisto tai kerrostalo. Profiilit löytyvät vakiona RAL 9010 valkoisena, mutta voidaan polttomaalata haluttuun RAL sävyyn joka sopii yhteen kohteen värityksen kanssa.

Zipkaihtimia valmistamme vain moottoroituna, vakiona verhossa on kauko-ohjattava moottori. Zipverhoja voi ohjata myös paino- tai avainkytkimellä, puhelimella/tabletilla tai impulssikytkimellä. Aurinko- ja/tai lämpötunnistimilla saa suurimman hyödyn ulkopuolisesta aurinkosuojasta. Kun aurinko paistaa verho laskeutuu. Jos käytössä on lämpötunnistin laskeutuu kaihdin, kun lämpötila nousee yli säädetyn arvon. Jos aurinko on pilvessä tai sisällä on alle säädetyn arvon, nousee kaihdin ylös. 

Valmistamme myös Zipscreen verhoja KNX moottoreilla.

Screenkangas valikomamme löytyy tästä.

Valikoimassamme on kolme eri mallia Zip 100, Zip 100S ja Zip 130, niistä lisätietoja alla.

Esitteet: