205900 moottorikisko

Kuvaus

205900 moottoroitu verhokisko on erittäin kestävä ja tukeva sähkökäyttöinen kisko raskaille ja keskiraskaille verhoille. Kisko sopii erinomaisesti esirippukiskoksi, taustaverhokiskoksi, sivuverhokiskoksi ja kaikkiin sivulle laskostuviin verhoihin.

Kiskon moottoria ohjataan painettavalla kytkimellä, avainkytkimellä tai kaukosäätimellä. Jos useampaa moottoria halutaan ohjata samasta kytkimestä tarvitaan releitä 500002 tai 500003. Jos tilassa on savunpoistoikkunoita ja verhon pitää avautua palojärjestelmästä saatavan signaalin mukaan käytämme impulssiohjattuja IB-releitä.

Kisko löytyy polttomaalattuna RAL 9010 ja RAL 9005 väreihin ja luonnonväriin anodisoituna. Mutta muut RAL sävyt ovat myös mahdollisia.

Kiskossa on aina vakiona kattokannattimet k/k 1000 jaolla. Seinäkannattimia meillä on paljon (75 mm-600 mm) ja jos erikoiskannattmia tarvitaan kiinnitykseen valmistamme niitä tapauskohtaisesti. Moottorikisko ripustetaan aika usein esim. holvista, ja ripustimet valmistamme tarvittavan pituuden mukaan.

Alla löytyy tuotekortti mistä löytyy lisätietoja kiskon ominaisuuksista.

Kysy tuotteesta